Vi ved selvfølgelig ikke om dit webcam er blevet hacket, men hvis du ikke tildækker dit webcam er sandsynligheden for at nogen følger med i dit privatliv, ret høj.


Et helt uskyldigt link...

Som det kan ses i denne video kræver det ikke meget for hackere, at få adgang til din computer og dit webcam. Det kan være nemt at narre selv den mest beskyttede forbruger, da hackeren nemt kan få adgang igennem f.eks. hvad der ligner et helt uskyldigt link. I videoen kan ses, at "the indicator light" lyser grønt, når hackeren har fået adgang. Senere undersøgelser viser dog, at det kan lade sig gøre uden at dette er synligt, hvorfor du derfor ikke kan vide om dit webcam er hacket. Eksperter anbefaler derfor at du som minimum bør tildække dit webcam, for at være på den sikre side. 

Så bruger jeg da bare tape?

Du kan selvfølgelig komme dette problem til livs, ved at tildække dit webcam med tape - men hvis du ikke har lyst til at få klister på din skærm og synes du generelt at denne løsning ikke ser attraktiv ud, så er Cam Cover en nem, billig og funktionel løsning for dig!


Cam Cover Black
59,95 kr47,90 kr
Cam Cover Silver
59,95 kr47,90 kr

Fri levering


Beskyt dit privatliv

Høj kundeservice